Curatare hote industriale, restaurante

Servicii de curatare si intretinere de hote si tubulaturi de evacuare din industria alimentara:

- procedeele de curatare depind de dimensiunile instalatiei, distantele dintre coturile de vizitare, gradul de colmatare, arhitectura tubulaturii s.a.
- curatarea se face cu ajutorul detergentilor si a substantelor decolmatoare, dupa aplicarea carora cu aparate specializate, se trece la dezasamblare (unde e cazul) si la spalarea propriu-zisa
- din experienta noastra s-a observat ca pentru a mentine o stare normala de functionare a sistemului este necesara in medie 1-2 interventii/an

hote industrialehote industriale bucatariehote industriale bucatariehote de bucatarie

 

 

 

 

 

Necuratarea hotelor si a ventilatiei, din cauza acumularilor de grasime si murdarie se creeaza un potential pericol de incendiu (prin temperaturile ridicate si a ingustarii sistemului de evacuare), precum si inmultirea microbilor din zonele vizate.

____________________________________________________________________________________________________________________________

deratizare dezinsectie


  • 9 − = 5

    You may use these HTML tags: <a> <abbr> <acronym> <b> <blockquote> <cite> <code> <del> <em> <i> <q> <strike> <strong>

  • Comment Feed for this Post
Go to Top