agita 10 wg

Agita 10 WG este un insecticid cu feromoni, adulticid pentru combaterea populatiilor de muste domestice. Se poate utiliza pentru uz casnic dar si in ferme.

Compozitie/100 g produs: 10 g thiametoxam si 0.05 % Z-9 tricosen, un feromon sexual puternic atragator pentru muste.

insecticid musteIndicaţii: produsul se utilizeaza in combaterea mustelor din ferme, abatoare, spatii de mulgere si procesare a laptelui, alte spatii tehnologice. Agita 10 WG nu se foloseste ca spray pentru spatii, ci se aplica direct pe locurile tinta prin pensulare sau pulverizare.

Agita 10 WG se prezinta sub forma de granule hidrosolubile de culoare maronie deschisa. Se recomanda pentru controlul mustelor din adapostul animalelor putand fi utilizat si la interior dar si in spatiu exterior. Remanenta substantei aplicate poate ajunge la 3 luni in anumite conditii.

Mod de aplicare: se vor amesteca 100 g produs cu 80 ml apa calda pana se obtine o solutie de consistenta vopselei. Aceasta cantitate este suficienta pentru pentru suprafata de 80 – 120 mp perete/ tavan. Pentru uz casnic se vor folosi pulverizatoare, iar dilutia va fi de 20g de produs la 1/2L de apa.

Informatii aditionale

Utilizare Populatie, Profesionala
Producator Novartis
Tipuri Aplicare Pensulare, Pulverizare
Substanta Activa Thiamethoxam
Concentratie Substanta Activa 100 gr./Kg; 5 gr./Kg
Concentratie de utilizare gata preparat
Combate activitatea Mustelor
Modalitate de ambalare 400g
Formulare/stare Pulbere
Pret pe unitate intre 130-180 lei

Insecticid Agita 10 WG