Despre noi

deratizare dezinsectie dezinfectieSocietatea noastra beneficiaza de o gama variata de produse putand raspunde oricarei solicitari a beneficiarului. Toate produsele folosite de noi in deratizare, dezinsectie si dezinfectie sunt avizate pentru profilaxia sanitar-umana.

Prin tehnicile speciale de deratizare, dezinsectie, dezinfectie noi venim in sprijinul dumneavoastra dorind sa va asiguram un mediu curat si bine igienizat. Firma noastra serveste calitatea la cele mai inalte standarde si la preturi prietenoase, accesibile si discutabile ce se pliaza perfect cerintelor si nevoilor familiei sau partenerilor dumnevoastra.

Rozatoarele sau o serie de insecte duc la transmiterea de boli infectioase, epidemii si foarte multe daune materiale, motiv pentru care noi va venim in ajutor cu serviciile profesionale de deratizare, dezinsectie si dezinfectie.

Prin serviciile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie S.C. ACAROM S.R.L. isi propune sa va ajute in mentinerea unui optim confort acasa, la locul de munca si in diferite spatii frecventate.

____________________________________________________________________________________________________________________________

deratizare dezinsectie

  • cata
    #1 written by cata  6 years ago

    O oferta de pret?


  • 9 × = 72

    You may use these HTML tags: <a> <abbr> <acronym> <b> <blockquote> <cite> <code> <del> <em> <i> <q> <strike> <strong>

  • Comment Feed for this Post
Go to Top