Arad

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie in judetul Arad

servicii profesionale de D.D.D. in judetul Arad

logo medinet S.C. Medinet Hygiene Consulting S.R.L.CUI: RO 18223129
Reg. Com.: J02/2194/2005
Telefon: 0729001770
E-mail:  arad@specialistii.ro

Societatea noastra a fost legal constituita in 15.12.2005 avand ca si activitate principala prestarile serviciilor dezinfectie – dezinsectie – deratizare precum si comercializarea de susbstante dezinfectante, inseticide si rodenticide si consumabile pentru igiena fiind certificata conform standardelor SR EN ISO 9001 : 2008, SR EN ISO 14001 : 2004 si SR OSHAS 18001 : 2007.

Dispunem de aparatura de performanta atat nebulizatoare de ceata rece cat si nebulizatoare de ceata calda. Avem in staff-ul nostru atat operatori DDD instruiti cat si medic veterinar cu experienta in domeniu. Folosim numai substante si consumabile avizate de Ministerul Sanatatii.

In pachetul de servicii oferit de noi sunt incluse si procedurile de lucru personalizate pentru societatea dumneavoastra pe categorii de servicii prestate, urmarirea si fisele de monitorizare a statiilor de intoxicare precum si teste rapide de sanitatie  in cazul efecutarii lunare a dezinfectiei.

Termenul de executie a lucrarii este de maxim 5 zile de la solicitarea beneficiarului.

Se pot negocia preturile in functie de durata contractului si de suprafata obiectivului.

Servicii dezinsectie in judetul Arad

dezinsectie arad

Dezinsectie – ansamblul mijloacelor si metodelor de combatere a insectelor, care vehiculeaza si transmit boli infectocontagioase si parazitare la om si animale si care pricinuiesc pagube financiare prin distrugerea si degradarea materiei prime, produselor, ambalajelor,suprafetelor, etc.

Avandu-se in vedere ca o actiune de combatere a daunatorilor trebuie sa aiba eficacitate ridicata si de durata, este necesar ca toate actiunile sa fie insotite de aplicarea unor masuri stricte de igiena.
In pachetul de servicii oferit de noi sunt incluse si procedurile de lucru personalizate pentru societatea dumneavoastra pe categorii de servicii prestate.Dispunem de aparatura de performanta atat atomizoare cat si nebulizatoare de ceata calda. Avem in echipa noastra atat operatori DDD instruiticat si medic veterinar cu experienta in domeniu. Toate produsele utilizate in prestarea operatiunilor dezinsectie-deratizare-dezinfectie au avizul Ministerului Sanatatii si se regasesc in registrul national al produselor biocide www.ms.ro.

 

Servicii deratizare in judetul Arad

deratizare Arad

Deratizare – reprezinta complexul de mijloace si masuri , aplicate de factori specializati in combaterea rozatoarelor dintr-o locatie, in scopul reducerii substantiale a numarului acestora cu ajutorul substantelor chimice.
Distrugerea rozatoarelor are un rol deosebit de important deoarece soarecii dar mai ales sobolani sunt rezervoare de infectie si vectorii raspandirii diferitelor boli, producand in acelasi timp pagube insemnate prin consumul de produse agroalimentare, furaje , etc.

Servicii dezinfectie in judetul Arad

Dezinfectie – este un complex de masuri care se aplica cu scopul decontaminarii microbiene a obiectelor, suprafetelor, mainilor etc.

Ea urmareste distrugerea, indepartarea sau micsorarea numarului de germeni, pana la limita la care prezenta acestora nu mai creeaza risc de imbolnavire. Substantele care se folosesc pentru dezinfectie se numesc substante dezinfectante.

Rezultatul dezinfectiei trebuie sa fie distrugerea a 99-99,9% a germenilor. Din punct de vedere al scopului urmarit dezinfectia poate fi:

a) Profilactica – se efectueaza in scopul distrugerii eventualilor germeni patogeni sau conditionat patogeni. Dezinfectia profilactica trebuie precedata de deratizare si dezinsectie !

b) De necesitate – se efectueaza pentru combaterea unor boli infectioase sau paratizare din momentul inregistrarii primelor cazuri de boala si pana la eliminarea focarului.

_____________________________________________________________________________________________________________

deratizare dezinsectie


  • + 4 = 11

    You may use these HTML tags: <a> <abbr> <acronym> <b> <blockquote> <cite> <code> <del> <em> <i> <q> <strike> <strong>

  • Comment Feed for this Post
Go to Top