Cluj

Deratizare si Dezinsectie pe raza judetului Cluj

combatem daunatorii de igiena publica prin deratizare si dezinsectie in judetul Cluj si imprejurimi

deratizare suceava neamt botosani iasi
Ratinex S.R.L. - 
RO 243310
administrator: Danci Claudiu
tel: 0264457698
mail: office@ratinex.ro

0752347638 – Dan Lupas
0744886494 – Claudiu Danci

 

Societatea pe care o prezentam presteaza servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie in judetul Cluj in baza autorizatiilor eliberate de Directia de Sanatate Publica, Directia Sanitar Veterinara, a Politiei Municipiului Cluj Napoca.

Putem efectua lucrari la solicitare pe raza Municipiului si in Judet  deoarece detinem echipamente si automobile dotate conform normelor Uniunii Europene.

Servicii dezinsectie in judetul Cluj

dezinsectieCompania noastra utilizeaza pentru efectuarea tratamentelor de dezinsectie in judetul Cluj, substante cu grad de toxicitate III si IV, avizate de Ministerul Sanatatii si insotite de certificate de calitate in judetul Cluj. Substantele pot fi aplicate in stare pulverizata, sub forma de aerosoli sau sub forma de geluri.

Dezinsectie prin pulverizare cu pompa de spate mecanica impotriva insectelor taratoare. Tratamentul de dezinsectie cu ajutorul pompelor mecanice se realizeaza in municipiul Cluj Napoca si judetul Cluj, prin dilutia in apa a substatei active in concentratii de 2 – 5% (in functie de producator si grad de infestare). Din pompa se pulverizeaza suprafata tratabila, la baza peretilor si pe cantul usilor si a ferestrelor. Se insista pe zonele cu guri de canalizare. Dezinsectia cu pompa de joasa presiune este tratamentul care ofera cea mai indelunga remanenta si preteaza cel mai mult spatiilor interioare.

Dezinsectie prin pulverizare cu atomizorul. Se foloseste in special in spatii mari: hale de productie, de stocare, spatii deschise sau inchise. Ca si in cazul pulverizarii cu pompa mecanica procedeul este acelasi. Se dilueaza in apa substanta activa in concentratie de 3-5% (in functie de producator si grad de infestare). Din atomizor se pulverizeaza suprafata tratabila. Pulverizarea se face la nimim 3 metri. Particulele pot ajunge si la 10 – 15 metri. Se insista pe zonele cu grad ridicat de infestare. Dezinsectia cu atomizorul ofera deasemenea remanenta deoarece picaturile pulverizate sunt de dimensiune destul de mare si pot creea o pelicula de substanta pe suprafata de contact ce oferta efect in timp.

Servicii deratizare in judetul Cluj

deratizareCu o eficienta maxima in prestarea serviciilor de deratizare in judetul Cluj, in orice mediu, chiar si cu un grad ridicat de infestare, echipa noastra utilizeaza o gama larga de produse profesionale printre care se numara:

Momeala rodenticida este o substanta ce are la baza cereale, grasimi animale, arome, zahar, menite sa atraga rozatoarele sa se hranesca din alimentele otravite. Exista mai multe tipuri de formulari ale raticidelor:

Momeala proaspata: Pasta momeala care are o consistenta moale, garanteaza rezultate optime in interventiile de deratizare, datorita materiilor prime folosite (faina de prima calitate la care se adauga grasime de origine animala sau vegetala, zahar si arome) si a unui proces de productie care ii confera un randament ridicat in materie de eficacitate si calitatea de a fi apetisant. Se poate gasi ambalata variant de la 10 la 20 grame, de diferite culori si arome. Tineti cont ca rozatoarele NU sunt atrase de mirosurile pe care oamenii le considera apetisante.

Cereale grane, boabe si expandat: Sunt amestecate cu substante aromatizate si apetisante, mai ales zaharuri. Se pot prezenta sub forma de grane boabe, si expandat, indicate pentru asezarea n spatii interne, in particular in magazii si depozite alimentare. Boabele se introduc in pliculete care, pe langa o buna conservare si un risc minor de dispersie, obliga rozatoarele sa rupa plicul pentru a se putea hrani, lasand semne evidente despre prezenta lor.

Momeli parafinate: ovule si calupuri: Acest ultim tip de momeala se utilizeaza la inverventiile de deratizare cu conditii de mediu deosebite fiind indispensabila utilizarea momelilor care garanteaza mentinerea propriilor caracteristici pe perioade lungi. Motivul pentru care se foloseste acest tip de momeala este parafina, care in aceasta tipologie de momeli, avand o concentratie bine studiata, permite asezarea si in locuri unde gradul de umiditate este ridicat (de ex. scoli, conducte de canalizare, canale, santuri, etc).

_______________________________________________________________________________________________________

deratizare dezinsectie


  • × 8 = 16

    You may use these HTML tags: <a> <abbr> <acronym> <b> <blockquote> <cite> <code> <del> <em> <i> <q> <strike> <strong>

  • Comment Feed for this Post
Go to Top