Sibiu

Deratizare si dezinsectie in judetul Sibiu

cum scapam de soareci, sobolani, gandaci, plosnite, purici. Firma autorizata in prestare D.D.D. in judetul Sibiu

deratizare suceava neamt botosani iasi
Pentru judetul Sibiu nu avem companie pe care sa o agreem. 
Daca sunteti proprietarul unei companii autorizate in prestarea serviciilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie si puteti presta servicii in judetul Sibiu va rugam sa ne dati un email de intentie pe adresa office@specialistii.ro

Autorizarea serviciilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie se face doar prin aplicarea de biocide avizate de Ministerul Sanatatii Publice. Compania detine autorizatiile de la Directia de Sanatate Publica, Directia Sanitar Veterinara, de la Politia si Primaria Municipiului Sibiu.

Se pot presta lucrari lucrari la solicitare oriunde in Municipiul Sibiu deoarece detinem echipamente si automobile dotate conform normelor Uniunii Europene. Raza de activitate a companiei noastre este pe suprafata Municipiului Sibiu dar si in tot Judetul.

Servicii dezinsectie in judetul Sibiu

dezinsectieCompania noastra utilizeaza pentru efectuarea tratamentelor de dezinsectie in judetul Sibiu, substante cu grad de toxicitate III si IV, avizate de Ministerul Sanatatii si insotite de certificate de calitate in judetul Sibiu. Substantele pot fi aplicate in stare pulverizata, sub forma de aerosoli sau sub forma de geluri.

Dezinsectie prin pulverizare cu pompa mecanica: Tratamentul de dezinsectie cu ajutorul pompelor mecanice se realizeaza in municipiul Sibiu si judetul Sibiu, prin dilutia in apa a substatei active in concentratii de 3-5% (in functie de producator si grad de infestare). Din pompa se pulverizeaza suprafata tratabila, la baza peretilor si pe cantul usilor si a ferestrelor. Se insista pe zonele cu guri de canalizare.

Dezinsectie prin pulverizare cu atomizorul: Se foloseste in special in spatii mari: hale de productie, de stocare, spatii deschise sau inchise. Ca si in cazul pulverizarii cu pompa mecanica procedeul este acelasi. Se dilueaza in apa substanta activa in concentratie de 3-5% (in functie de producator si grad de infestare). Din atomizor se pulverizeaza suprafata tratabila. Pulverizarea se face la nimim 3 metri. Particulele pot ajunge si la 10 – 11 metri. Se insista pe zonele cu grad ridicat de infestare.

Servicii deratizare in judetul Sibiu

deratizareCu o eficienta maxima in prestarea serviciilor de deratizare in judetul Sibiu, in orice mediu, chiar si cu un grad ridicat de infestare, echipa noastra utilizeaza o gama larga de produse profesionale printre care se numara:

Momeala rodentidica: Acestea imbina eficacitatea principiilor active rodentidice cu atractia substantelor apetisante: cereale, grasimi animale, arome, zahar, menite sa atraga rozatoarele sa se hranesca din alimentele otravite.

Momeala proaspata: Pasta momeala care are o consistenta moale, garanteaza rezultate optime in interventiile de deratizare, datorita materiilor prime folosite (faina de prima calitate la care se adauga grasime de origine animala sau vegetala, zahar si arome) si a unui proces de productie care ii confera un randament ridicat in materie de eficacitate si calitatea de a fi apetisant.

Cereale grane, boabe si expandat:
Sunt amestecate cu substante aromatizate si apetisante, mai ales zaharuri. Se pot prezenta sub forma de grane boabe, si expandat, indicate pentru asezarea n spatii interne, in particular in magazii si depozite alimentare. Boabele se introduc in pliculete care, pe langa o buna conservare si un risc minor de dispersie, obliga rozatoarele sa rupa plicul pentru a se putea hrani, lasand semne evidente despre prezenta lor.

Momeli parafinate: ovule si calupuri: Acest ultim tip de momeala se utilizeaza la inverventiile de deratizare cu conditii de mediu deosebite fiind indispensabila utilizarea momelilor care garanteaza mentinerea propriilor caracteristici pe perioade lungi. Motivul pentru care se foloseste acest tip de momeala este parafina, care in aceasta tipologie de momeli, avand o concentratie bine studiata, permite asezarea si in locuri unde gradul de umiditate este ridicat (de ex. scoli, conducte de canalizare, canale, santuri, etc).

__________________________________________________________________________________________________________

deratizare dezinsectie


  • × 4 = 36

    You may use these HTML tags: <a> <abbr> <acronym> <b> <blockquote> <cite> <code> <del> <em> <i> <q> <strike> <strong>

  • Comment Feed for this Post
Go to Top