Capcana adeziva Glue Twin

Glue Twin
Este cartonul adeziv cu aromă de banane pentru monitorizarea si capturarea rozătoarelor, fără a fi  necesară utilizarea otrăvii.

Adezivul special al capcanei este eficient chiar si la temperaturi joase si la alte conditii dificile de mediu. Capcana de unică folosintă poate fi aruncată după îndepărtarea capturii.

Mod de utilizare:

  • Asezati capcana de-a lungul traseelor parcurse în mod obisnuit de rozătorele infestante indicate de prezenta excrementelor, fire de păr, găuri, urme de grăsime;
  • Protejati capcana în ambientele cu praf pentru a proteja adezivul si a-i mentine eficienta;
  • În cazul utilizării în interiorul dispozitivelor de monitorizare si capturare, pozitionati placa adezivă cu partea adezivă în sus.

Arii de utilizare:
Glue Twin este ideal de utilizat în toate locatiile unde nu este posibilă utilizarea otrăvii sau a altor substante de origine chimică cum ar fi: industria farmaceutică, industria alimentară, crescătorii de animal si alte locuri frecventate de copii sau animale. Se pozitionează în apropierea usilor, fisurilor, cablurilor si panourilor electrice, magazii, depozite, garaje, cantine, birouri si de-a lungul spatiilor infestate.

Ambalare: Pachete de 10 buc.

Informatii aditionale

Producator Italia
Tip capcana Adeziva
Material Carton
Combate activitatea Soarecilor

Furnizor Ekommerce Italia

Capcana adeziva Glue Twin