Deratizare soareci

Soarecii pot fi intalniti atat in libertate, cat si in cladiri, ei patrunzand in casele oamenilor, depozite sau grajduri. Sunt animale nocturne si prin urmare sunt rareori vazuti in timpul zilei de oameni. Infestarea cu soareci este mult mai posibila decat cea cu sobolani.
O femela poate naste pana la 8 pui, care ating maturitatea sexuala la varsta de 6 saptamani. In conditii favorabile de mediu, cel mai adesea langa casele oamenilor, o femela poate sa nasca si de 6 ori pe an.
Soarecii consuma orice tip de aliment, pe care le si infesteaza. In locuintele oamenilor, soarecii pot fi gasiti adeseori in camari sau alte locuri unde sunt depozitate alimente. Pentru a limita accesul soarecilor la alimente, este recomandata pastrarea acestora in recipiente inchise. De asemenea, este recomandata astuparea tuturor gaurilor existente pentru a limita intrarea acestora in locuinte.
Pentru a nu atrage soarecii in preajma locuintelor, se recomanda ca resturile alimentare sa fie de asemenea pastrate in recipiente bine inchise, iar vasele sa fie spalate imediat dupa folosire.
Soarecii nu cauta mancare la distante mari fata de cuib, de aceea capcanele vor fi amplasate in zonele unde se observa activitate.
Cum facem deratizarea impotriva soarecilor?
In functie de circumstante, deratizarea o efectuam in mai multe moduri:
deratizarea la exterior pentru prevenirea aparitiei soarecilor, o facem prin amplasarea de substante raticide la o distanta de cativa zeci de metri a zonei pe care dorim sa o protejam. Deasemenea, raticidele vor fi amplasate de jur-imprejurul zonei protejate.
deratizarea la exterior pentru exterminarea rozatoarelor deja prezente in zona nedorita o facem prin urmarirea gaurilor specifice cuiburilor de soareci. In apropierea gaurilor vom pune surse de otrava raticida.
deratizarea la interior pentru prevenire/exterminare o facem prin aplicarea de capcane pregatite cu atractanti.
Cu ce facem deratizarea impotriva soarecilor.
Pentru deratizarea la exteriorul cladirilor folosim otrava raticida de mai multe tipuri: pasta, cerata, granule deshidratate. Prin combinarea mai multor tipuri de raticide avem certitudinea ca macar unul va fi pe placul soarecilor. Otrava raticida va fi plasata in statii de intoxicare inchise cu cheie, prevenind astfel ingerarea accidentala de speciile nonvizate. Ca o masura de protectie in plus, raticidele utilizate au in compozitia lor un repelent denumit Bitrex care este doar pe placul rozatoarelor, nu si al altor specii
Deratizarea in interiorul cladirilor si a locurilor unde nu ne este permisa utilizarea de otrava raticida o facem prin amplasarea de capcane adezive, capcane mecanice sau capcane autoblocante, acestea fiind pregatite cu atractanti.

Servicii oferite de specialiști

Servicii de deratizare

Servicii complete de deratizare pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinsectie

Servicii complete de dezinsectie pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinfectie

Servicii complete de dezinfectie pentru locuințe, birouri și hale