Insecticid K-Othrine SC 25 Fiole

Descriere:

dezinsectie- K-Othrine SC 25 (Deltamethrin 25% w/w) este un insecticid piretroid, având ca substanta activa deltamethrin-ul, un izomer cu o eficacitate dovedita in distrugerea sistemului imunitar al insectelor daunatoare.

- este conditionat sub forma de suspensie concentrate, conditionare ce ofera un raport optim intre eficacitatea biologica, remanenta si siguranta in aplicare, atât pentru operator, cât si pentru beneficiar.

- este biodegradabil, are o fotostabilitate mare, nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare si nu este inflamabil.

insecticid- manifesta o eficacitate deosebita impotriva intregului spectru de insecte daunatoare: Dictyoptera – gândaci, Diptera – muste si tântari, Siphonoptera – purici, paduchi, Hemiptera – plosnite, Lepidoptera – molii, Coleoptera – carabusi; Dermapthera – urechelnite, Psocoptera – paduchi de carte, Hymenoptera – furnici.

- este clasificat in U.E. ca un insecticid cu o toxicitate extrem de scazuta pentru vietuitoarele non-vizate (in special, mamiferele), efectele sale adverse asupra acestora fiind absolute intâmplatoare si neimportante ca gravitate.

- este un insecticid care actioneaza prin contact si ingestie, penetrând extrem de rapid stratul de chitina al insectelor, paralizându-le sistemul nervos si provocâdu-le moartea.

insecticid cu remanenta crescutaAplicarea K-Othrine SC 25 se face rezidual cu echipamente specifice activitatii de dezinsectie – pompa de presiune scazuta; formularea de suspensie concentrata favorizeaza formarea unor depozite microscopice de substanta activa dupa tratament, care nu pot fi absorbite repede de suprafata tratata, generând o remanenta crescuta.

Utilizare:

Se recomanda a fi utilizat in interior, indiferent ca e vorba de incinte industriale, comerciale, spatii casnice sau spatii de maxima igiena protejata (scoli, spitale, industria alimentara, industria farmaceutica).

5ml se dizolva in 0.5L de apa si se trateaza o suprafata de 10mp.

Daunatori vizati:

  • gandaci de bucatarie
  • purici, capuse, plosnite, furnici, omizi
  • muste, tantari, viespi

K-Othrine SC 25 are o remanenta de 6 pâna la 9 saptamâni, in functie de tipul suprafetei pe care se aplica si de curatenia acesteia.

Mod de ambalare: 5 fiole a cate 5ml

Informatii aditionale

Utilizare Populatie, Profesionala
Producator Bayer
Tipuri Aplicare Pulverizare, ULV
Substanta Activa Deltametrina
Concentratie Substanta Activa 25 gr./Litru
Concentratie de utilizare 1-2%
Combate activitatea Capuselor, Furnicilor, Gandacilor, Moliilor, Mustelor, Plosnitelor, Puricilor, Tantarilor, Viespilor
Formulare/stare Lichid
Pret pe unitate intre 90-130lei

Produs de Bayer Germania

Insecticid K-Othrine SC 25 Fiole