Insecticid Fourmis MaxForce Quantum

Substanta activa : imidaclopride (3gr/kg)

insecticide

Capcanele RTU cu  MaxForce  Quantum este un insecticid  gel - momeala insecticidadestinat intregului spectru al populatie de furnici care are in compozitie atractanti pe baza de zahar si feromoni pentru cresterea atractiei la populatiile de furnici, dar si Bitex, un agent repelent pentru impiedicarea indigestiei accidentale de catre alte specii.

Caracteristici: extrem de eficient in combaterea principalelor specii de furnici sinantrope, “casnice” : furnica neagra comuna, furnica rosie faraon, furnica fantoma, furnica transparenta si furnica argentiniana.

dezinsectie

Mod de aplicare: se aplica capcanele in zonele infestate

Rezultate: dupa 24 de ore de la tratament se vor observa primele furnici moarte, dar si o intensificare a activitatii in zona capcanelor(furnicile sunt atrase de capcane).

Caracteristicile biologice speciei pun accent pe mutarea hranei gasite in musuroiul comun vor falicita contaminare in scurt timp a intregii populatii activa, care va cadea astfel cu cca. 10-20% in fiecare zi, atingandu-se exterminarea completa a coloniei in 7-14 zile de la prima aplicare a gelului, in functie de tipul de furnica.

Domenii de aplicare: in locuinte, in spatii inchise, in bucatarii, in locurile unde se pastreaza/prelucreaza/comercializeaza alimente la interior, iar in exterior se pot trata zonele de acces in locuinte, sau direct pe musuroi. Nu pateaza, nu lasa urme, nu are miros, nu este iritant, este biodegradabil, motive pentru care este recomandat cu precadere pentru aplicarea in incintele sensibile.

Ambalaj: pachet cu 2 capcane de cate 2 grame

Remanenta: pana la 12 saptamani, in conditiile in care gelul isi pastreaza atractivitatea si activitatea insecticida chiar in conditii de temperaturi ridicare (peste 40 C) si umiditate (90%).

Informatii suplimentare

Utilizare Populatie, Profesionala
Producator Bayer
Tipuri Aplicare Tratare cu gel
Substanta Activa Imidacloprid
Concentratie Substanta Activa 3 gr./Kg
Concentratie de utilizare gata preparat
Combate activitatea Furnicilor
Modalitate de ambalare 1 Unitate
Formulare/stare Gel
Pret pe unitate sub 90 lei

Produs de Bayer, Germania

Insecticid Fourmis MaxForce Quantum