Raticid Nocurat Pasta

Caracteristicile produsului

raticidNOCURAT PASTĂ este o momeală adecvată controlului populaţiilor de şoareci, şobolani şi şoareci de câmp, de diverse specii, ce conţine un puternic anticoagulant. Ingerarea unei singure bucăţi cauzează, în scurt timp, moartea oricărui rozător , fără a creea o stare de panică sau a trezi suspiciuni în sânul populaţiei vizate. Acest lucru este posibil datorită mecanismului de acţiune al anticoagulanţilor indirecţi, care nu cauzează nici o senzaţie de durere rozătoarelor ci numai puternice hemoragii interne, letale.Rozătoarele experimentează o senzaţie de sufocare şi au tendinţa de a ieşi în spaţii deschise unde sucombă. Datorită conţinutului echilibrat de substanţe atractive (grăsimi, uleiuri şi zahăr) şi potenţiatorilor de arome, NOCURAT PASTĂ poate fi utilizat cu succes la deratizarea oricăror incinte destinate uzului civil sau industrial, precum case, birouri, clădiri ce deservesc comunitatea şi hale industriale. La fel de bine poate fi utilizată şi în câmp deschis, acolo unde tratamentele cu momeli mult mai puţin atractive nu au dat rezultatele scontate în lupta cu rozătoarele.

MOD DE UTILIZARE
După ce aţi verificat zona infestată, alegeţi anumite locuri în care veţi plasa momelile, câte 40 g de produs pentru şobolani şi, respectiv 20-30 g de produs pentru şoareci, în apropiere de găurile de pătrundere, de-a lungul traseelor pe care se deplasează, precum şi în locurile cu cea mai mare rată de frecventare. Evitaţi manipularea produsului fără mănuşi de protecţie.

Efectul ratiddului se face resimţit după circa şapte zile de la data aplicării acestuia.

Momelile trebuie plasate în interiorul unui container specializat, care va fi fixat în poziţie în mod corespunzător, în aşa fel încât să permită numai accesul animalelor din grupul ţintă şi cu evitarea, pe cât posibil, a împrăştierii momelii în mediul ambiant.

Nocurat Pasta este un raticid cu actiune imediata, destinat controlului populatiei oricarei specii de soareci sau sobolani. Contine difenacoum, un ingredient extrem de eficient chiar si impotriva acelor rozatoare ce au dezvoltat imunitate la alte anticoagulante.

Ingerarea unei doze este suficienta pentru a ucide rozatorul in numai cateva zile, fara a trezi suspiciunea celorlalti indivizi ai populatiei, gratie modului particular in care anticoagulantul indirect actioneaza, fara a provoca dureri, ci numai o sangerare interna masiva. Dupa ingerare, rozatoarele au senzatia  de sufocare, iar in cautarea de aer proaspat au tendinta de a muri in spatii deschise.

difenacoum substanta pura 0,005 g
substante de ademenire pana la 100 g

Mod de ambalare: pungi de 100g

Informatii aditionale

Producator INDUSTRIE CHIMICHE
Substanta Activa Difenacoum
Concentratie Substanta Activa 0.05gr./Kg
Tip Raticid Pasta

Producator I.N.D.I.A. INDUSTRIE CHIMICHE S.p.A, Italia

Raticid Nocurat Pasta