Insecticid Quick Bayt Spray WG 10

QuickBayt® Spray WG 10 este o momeala insecticida concentrata, destinata combaterii muştelor, formulata pe baza unei substante active de ultima generaţie, din clasa neonicotinililor, imidaclopride (10% w/w), imbogatita cu atractanti alimentari – BayerLEJ® si zahar – si feromoni sexuali – Muscalure® – pentru sporirea atractivitatii si creşterea eficacitatii. Include in formulare si repelentul BITREX®, pentru o siguranţa sporita in utilizare si prevenirea ingestiei accidentale a produsului de către vieţuitoarele non-vizate. Spre deosebire de insecticidele clasice, bazate pe contactul intamplator al muştelor cu suprafaţa tratata, momelile insecticide de tipul QuickBayt® atrag muştele la consum, chiar si in detrimentul surselor de hrana clasice, motiv pentru care nu este necesar a se trata întreaga suprafaţa ce se doreşte protejata, ci doar aproximativ 30 -40% din ea.

insecticid muste

QuickBayt® Spray WG 10 este destinat activitatii de dezinsectie in sectorul zootehnic, contra muştelor (ferme zootehnice pentru porcine, bovine, cabaline, pasari, etc.), dar si in micile ferme si gospodarii private.

QuickBayt® Spray WG 10 se aplica prin pulverizarea substantei de lucru obtinuta prin amestecul insecticidului concentrat cu apa, pe pereţii grajdului/adapostului de animale, avandu-se in vedere ca tratamentul pe 40 m² de pereţi echivaleaza cu protectia a 100 m2 de suprafaţa. Se insista cu aplicarea substantei de lucru pe zonele unde, de obicei, se inregistreaza o infestare maxima (pereţi despartitori, stâlpi de susţinere, in jurul uşilor si al ferestrelor, etc). Este recomandabila aplicarea pe pereţi in “petice” de 2-3 m lungime si 2-3 m latime (6-9 m2), la o distanta de 4-5 m unul de altul sau in benzi transversale continue, la o inaltime de 0.80-1 m de sol.

QuickBayt® Spray WG 10 incepe sa-si faca efectul imediat, in 2-3 min. urmând a aparea primele muşte ce prezintă simptome de intoxicare. Efectul maxim este obtinut dupa 21-28 de zile, perioada dupa care este recomandata reimprospatarea produsului, prin simpla stropire cu apa a suprafeţelor tratate. Astfel, se obţine prelungirea perioadei de eficacitate de pana la 42 zile. Tratamentul se repeta de cate ori este nevoie, dar nu mai mult de 5 aplicari pe an.

De ce QuickBaytSpray® WG 10?

dezinsectie

QuickBayt® Spray WG 10 poate fi aplicat in prezenta animalelor, dar este de dorit a se evita, pe cat posibil, contactul direct intre animal si substanta de lucru, pe durata efectuării tratamentului, drept pentru care nu trebuie aplicat direct pe recipientele de hrana ale animalelor, pe animale sau pe hrana lor; sunt necesare precauţii si la aplicarea pe tavane (cu excepţia colturilor si a zonelor de îmbinare cu pereţii laterali) pentru a evita fenomenul de picurare al substantei de lucru pe animale sau pe hrana lor.

• Pentru ca are la baza o substanta activa de cea mai noua generaţie – imidaclopride, cu remanenta îndelungata si “kill-effect” aproape instantaneu;

• Este uşor de aplicat, se dizolva rapid si formularea de granule dispersabile (WG) împiedica risipirea in aer a produsului in momentul folosirii;

• Are o toxicitate redusa si elimina riscurile apariţiei fenomenului de rezistenta incrucisata actionand in mod diferit fata de insecticidele clasice (organofosforice, carbamati sau piretroizi);• Nu dauneaza animalelor domestice din adăposturile tratate, apiicatorului si mediului, in general, daca este folosit conform instrucţiunilor de pe eticheta;

• Are rezultate pozitive imediate, randament si eficienta excelente, conducând la eliminarea stressului pentru animale si oamenii, care sunt, astfel, protejati.

Compozitie: 100g de Quick Bayt Spray WG 10 contine 10g de imidaclopride si coformulanti pana la 100g

Dozaj: 200-250 g de QuickBaytSpray WG 10 in 1.5-2 L de apa pentru 100-150 mp de suprafata tratata

Mod de ambalare: cutie 1kg, plicuri de 62,5g

Informatii aditionale

Utilizare Populatie, Profesionala
Producator Bayer
Tipuri Aplicare Pensulare, Pulverizare
Substanta Activa Imidacloprid
Concentratie Substanta Activa 100 gr./Kg
Concentratie de utilizare gata preparat
Combate activitatea Mustelor
Formulare/stare Pulbere
Pret pe unitate sub 90 lei

Produs de Bayer, Germania

Insecticid Quick Bayt Spray WG 10