Raticid Rodexion Parafinat

Este o momeala adecvata controlului populatiilor de soareci, sobolani, soareci de camp, de diverse specii, ce contine un puternic anticoagulant (bromadiolona). Ingerarea unei singure bucati cauzeaza in scurt timp moartea oricarui rozator, fara a crea o stare de panica sau a trezi suspiciuni in sanul populatiei vizate. Acest lucru este posibil datorita mecanismului de actiune al anticoagulantilor indirecti, care nu cauzeaza nici o senzatie de durere rozatoarelor ci numai puternice hemoragii interne, letale.

Rozatoarele simt o senzatie de sufocare si au tendinta de a iesi in spatii deschise unde sucomba. Datorita continutului echilibrat de substante atractive (grasimi, uleiuri, zahar) si potentiatorilor de arome, Rodexion poate fi utilizat cu succes la deratizarea oricaror incinte destinate uzului civil si industrial, precum case, birourri, cladiri ce deservesc comunitatea si hale industriale. La fel de bine poate fi utilizat si in camp deschis, acolo unde tratamentele cu alte momeli mai putin atractive nu au dat rezultate in lupta cu rozatoarele.

 

raticideDozaj:

- 40g de produs pentru sobolani

- 20-30g pentru soareci

Mod de utilizare:

In apropiere de gaurile de intrare in galerii, de-a lungul traseelor pe care se deplaseaza, precum si in locurile cu cea mai mare rata de frecventare. Evitati manipularea produsului fara manusi de protectie.

Momelile trebuiesc plasate in interiorul unui container specializat, care va fi fixat corespunzator, in asa fel incat sa permita numai accesul animalelor din grupul tinta si cu evitarea, pe cat posibil, a imprastierii momelii in mediul ambient.

La fiecare 2-3 zile veti proceda la verificarea cantitatilor de otrava in locurile stabilite, completand cantitatile lipsa, dupa nevoie.

Informatii aditionale

Producator India Pesticide
Substanta Activa Bromadiolona
Concentratie Substanta Activa 0,05 g/kg
Tip Raticid Cerat

Producator: INDIA Industrie Chimiche, Italia

Raticid Rodexion Parafinat