Asociatii proprietari, apartamente, case

deratizare dezinsectie dezinfectieSocietatea noastra va ofera servicii profesionale de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, special concepute pentru a veni in intampinarea nevoilor asociatiilor de locatari si proprietarilor de apartamente sau case. Activitatile de dezinsectie, deratizare si dezinfectie sunt intreprinse de personal specializat, iar substantele si echipamentele folosite sunt performante si eficiente, astfel incat problema dumneavoastra va deveni de domeniul trecutului.

Servicii pentru asociatii de proprietari, apartamente si case:

1. DEZINSECTIE:

Dezinsectia este tratamentul de prevenire si de combatere a antropodelor. Acestea transmit diferiti agenti patogeni, producand aparitia imbolnavirii la om si crearea de disconfort. Mijloacele de lupta impotriva antropodelor daunatoare pot fi profilactice (defensi-ve) si curative (ofensive).
Bolile contagioase ca: toxiinfectiile ali-mentare, holera, dizenteria, febra tifoida, tetanos si diferite parazitoze sunt transmise de insecte. Acesta ar fi unul din motivele pentru care trebuie sa acordati foarte multa atentie acestui aspect.

2. DERATIZARE:

Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate periodic, ce au ca scop indepartarea pericolelor create de rozatoare si mentinerea numarului acestora la un nivel cat mai redus. Pe langa pagubele materiale pe care le provoaca, rozatoarele (soarecii si sobolanii) constituie un deosebit pericol pentru sanatate. Foarte multe bolile contagioase ca: toxiinfectiile alimentare, leptospiroza, trichiniloza, bruceloza, gastroenterita virotica, febra aftoasa, antraxul si alte boli mai putin grave sunt transmise de sobolani si soareci. Pentru a putea starpi aceste rozatoare trebuie sa le cunoastem modul de viata, iar conform cercetatorilor, soarecii si sobolanii sunt mamiferele cele mai numeroase si raspandite, reprezentand o treime din fauna globului.

3. DEZINFECTIE:

Dezinfectia reprezinta metoda de decontaminare care urmareste prevenirea si distrugerea in mediul inconjurator a microorganismelor, in scopul prevenirii si combaterii infectiilor si a bolilor transmisibile. Pe langa metoda mecanica, care se impune in fiecare locatie, dezinfectia se realizeaza prin: Combatere (terapeutica)-se efectueaza cu scopul de a combate bolile infectioase sau parazitare, din faza incipienta a bolii pana la lichidarea intregului focar. Profilactica (preventiva)-are ca scop distrugerea eventualilor germeni patogeni care in mod normal constituie microbismul local si se dezvolta, influentand negativ starea de sanatate a oamenilor si animalelor. Substante utilizate: Substantele dezinfectante cu spectru larg virucid si bactericid, care se gasesc in lista produselor pesticide avizate de profilaxia sanitar-umana, elaborata de Ministerul Sanatatii.

____________________________________________________________________________________________________________________________

 dezinfectie                    dezinsectie                    deratizare

____________________________________________________________________________________________________________________________

deratizare dezinsectie

 • Damian Serafima
  #1 written by Damian Serafima  3 years ago

  Ma incercat sa va trimit formularul indicat de dvs. completat cu toate datele dar a aparut eroare de comunicare.

  Este vorba de Asociatia de proprietari din Bul Ion Mihalache 154, sect.1- bloc cu 7 etaje, trei scari a 32 apart. pe scara, fiecare scara are in spate o intrare in subsol, unde, intr-o incapere se aduna in pubele gunoiul menajer si unde au aparut sobolani mari cat pisica, gandaci rosii si gandaci negri, pureci si tantari, care prezinta pericol pentru sanatatea personalului ingrijitor.
  Este urgenta interventia dvs. pentru deratizare,dezinsectie si dezinfectie, pentru evitarea imbolnavirii copiilor si batranilor din bloc.

  Rog urgent propunerea dvs. la adresa de mail serafimadamian@gmail.com


 • 6 + = 10

  You may use these HTML tags: <a> <abbr> <acronym> <b> <blockquote> <cite> <code> <del> <em> <i> <q> <strike> <strong>

 • Comment Feed for this Post
Go to Top