Hale, spatii depozitare

deratizare dezinsectie dezinfectieVenim in sprijinul dumneavoastra cu servicii profesionale si de inalta calitate de deratizare, dezinsectie si dezinfectie a halelor industriale si a spatiilor de depozitare alimentare sau nealimentare de orice suprafata. Compania noastra foloseste echipamente, materiale si tehnologii de ultima generatie produse de companii internationale care se bazeaza pe studii, cercetari si realizari de ultima ora. Societatea noastra beneficiaza de o gama variata de produse putand raspunde oricarei cerinte solicitate de catre beneficiar. Toate produsele folosite de noi in deratizare, dezinsectie si dezinfectie sunt avizate pentru profilaxia sanitar-umana dar nu in ultimul rand respecta criteriul de menajare a mediului inconjurator, prin verificarea biodegradabilitatii acestora (minim 90%). Serviciile prestate de personalul companiei ACAROM S.R.L. sunt realizate cu ajutorul aparaturii specifice de ultima generatie in conformitate cu normele Uniunii Europene.

Servicii pentru hale si spatii de depozitare

1. DERATIZARE:

Compania ACAROM va ofera servicii de deratizare pentru diverse suprafete, interioare sau exterioare. Alegerea substantelor folosite va fi facuta de personalul nostru calificat in functie de gradul infestarii, suprafata in care va desfasurati activitatea precum si costul cat mai redus al tratamentului. Chiar daca le realizam curativ sau preventiv, serviciile de deratizare trebuie orientate atat spre eliminarea definitiva a rozatoarelor , cat si pentru a preveni prezenta lor total inoportuna in spatiile in care va aflati. Pentru a combate si a preveni prezenta lor nedorita în mod eficace în spatii interioare si exterioare cu diferite grade de infestare, dispunem de o gama completa de produse cu efect garantat în acest sens. Substantele folosite pentru deratizare sunt avizate de Ministerul Sanatatii, insotite de certificate de calitate si nu reprezinta un pericol pentru oameni, fiind extrem de eficiente împotriva oricarei specii de rozatoare.

2. DEZINSECTIE:

Problema insectelor poate fi una foarte mare, atunci cand este amenintata sanatatea oamenilor sau cand pot avea loc niste pierderi economice. Datorita experietei pe care o avem in deratizare, va promitem ca va vom scapa in cel mai scurt timp de aceasta problema, astfel incat Dumneavoastra sa va puteti relua activitatea intr-un mediu mult mai placut si fara insecte. Compania noastra utilizeaza pentru efectuarea tratamentelor de dezinsectie substante cu grad de toxicitate III si IV, avizate de Ministerul Sanatatii si insotite de certificate de calitate. Substantele pot fi aplicate in stare pulveizata, sub forma de aerosoli sau sub forma de geluri. Raza de activitate a companiei noastre este pe suprafata judetelor Suceava, Neamt, Bacau, Brasov, si in Bucuresti.

3. DEZINFECTIE:

Dezinfectia consta in operatiuni de prevenire si combatere a bolilor infectioase si parazitare la om si animale prin eliminarea agentilor patogeni de pe suprafetele tratate. Daca tratamentele de dezinfectie nu sunt facute periodic si cu responsabilitate se poate ajunge la gazduirea de catre om a unor diferite bacterii, virusuri sau paraziti implicati in producerea de diferite boli cu tablou clinic destul de serios. Compania ACAROM dispune de echipamente, tehnica si substante avizate de Ministerul Sanatatii, insotite de certificate de calitate si menite sa realizeze operatiunile de dezinfectie cat mai eficient.

____________________________________________________________________________________________________________________________

deratizare                     dezinfectie                     dezinsectie

____________________________________________________________________________________________________________________________

deratizare dezinsectie


  • 9 − = 6

    You may use these HTML tags: <a> <abbr> <acronym> <b> <blockquote> <cite> <code> <del> <em> <i> <q> <strike> <strong>

  • Comment Feed for this Post
Go to Top