Hoteluri, pensiuni

deratizare dezinsectie dezinfectieTehnicile speciale de deratizare, dezinsectie, dezinfectie folosite de societatea noastra, vor fi aduse in sprijinul afacerii dumneavoastra, fie ca este vorba de un hotel, complex hotelier, pensiune sau orice alt spatiu de cazare. Dorim sa va asiguram un mediu curat si bine igienizat. Firma noastra prestatoare de servicii DDD, va serveste calitatea la cele mai inalte standarde si la cele mai prietenoase preturi. Acestea sunt accesibile si discutabile, se pliaza perfect cerintelor si nevoilor dumneavoastra.

Servicii pentru hoteluri, pensiuni si alte spatii de cazare

1. DERATIZARE:

Principalul scop al echipei noastre este eradicarea rozatoarelor şi împiedicarea înmultirii lor. Dupa cum stiti rozatoarele sunt purtatori de multipli agenti patogeni responsabili de producerea unor numeroase boli, prezenta lor aducand pierderi economice si nu in ultimul rand un stress mare pentru persoanele care au contact cu ele. Cu ajutorul echipei noastre de profesionisti, veti scapa cu siguranta de aceşti daunatori foarte periculosi deoarece. avem la dispozitie echipamentele, personalul si mijloacele necesare pentru a-i elimina şi, în acelaşi timp, asiguram operarea corespunzatoare şi responsabila, astfel încât clientii noştri sa fie pe deplin multumiti.

2. DEZINSECTIE:

Problema insectelor poate fi una foarte mare, atunci cand este amenintata sanatatea oamenilor sau cand pot avea loc niste pierderi economice. Datorita experietei pe care o avem in deratizare, va promitem ca va vom scapa in cel mai scurt timp de aceasta problema, astfel incat Dumneavoastra sa va puteti relua activitatea intr-un mediu mult mai placut si fara insecte. Dintre artropodele cele mai des intalnite mentionam gandacul rosu de bucatarie, gandacul negru de bucatarie, musca, tantarul, molia de haine, puricele de om, furnica, plosnita etc. Acestea sunt cauza unor boli infecto-alergice multiple cu un impact important pentru specia umana, dar in acelasi timp le produc si multe neplaceri celor care le simt prezenta.

3. DEZINFECTIE:

Compania ACAROM dispune de echipamente, tehnica si substante avizate de Ministerul Sanatatii, insotite de certificate de calitate si menite sa realizeze operatiunile de dezinfectie cat mai eficient. Tratamentele de dezinfectie executate de catre firma noastra nu dauneaza in nici un fel oamenilor din spatiile de tratat si nici nu influenteaza negativ activitatea desfasurata. Suntem o echipa tanara de profesionisti, cu un bagaj important de cunostinte despre tot ce inseamna dezinfectia si care avem drept scop principal multumirea pe deplin a clientilor care ne solicita.

____________________________________________________________________________________________________________________________

deratizare                     dezinsectie                     dezinfectie

____________________________________________________________________________________________________________________________

deratizare dezinsectie


  • 2 + = 4

    You may use these HTML tags: <a> <abbr> <acronym> <b> <blockquote> <cite> <code> <del> <em> <i> <q> <strike> <strong>

  • Comment Feed for this Post
Go to Top