Institutii de invatamant

deratizare dezinsectie dezinfectieExperienta noastra in desfasurarea activitatilor de deratizare, dezinsectie, dezinfectie va fi adusa in sprijinul institutiei dumneavoastre de invatamant, pentru ca elevii si studentii si profesorii sa isi poata desfasura activitatea in conditii optime. Dorim sa va asiguram un mediu curat si bine igienizat. Firma noastra prestatoare de servicii DDD, va serveste calitatea la cele mai inalte standarde si la cele mai prietenoase preturi.

Servicii pentru institutii de invatamant

1. DERATIZARE:

Deratizare, tratamentul impotriva rozatoarelor – soareci si sobolaniCu o eficienta maxima in prestarea serviciilor de deratizare in orice mediu, chiar si cu un grad ridicat de infestare, echipa noastra utilizeaza o gama larga de produse profesionale printre care se numara: momeala rodentidica, momeala proaspata, cereale grane, boabe si expandat, momeli parafinate: ovule si calupuri.

2. DEZINSECTIE:

Dezinsectie – Profilactic: are ca tinta impiedicarea aparitiei, inmultirii si raspandirii daunatoarelor, prin crearea de conditii nefavorabile dezvoltarii acestora. Acest tip de dezinsectie preventiva se face o data la 3 luni;

Dezinsectie – Curativ: isi propune eliminarea si indepartarea definitiva a insectelor. Dezinsectia curativa sau terapeutica trebuie sa se realizeze repetat, la intervale de 10-14 zile asupra focarului, si este urmata de dezinsectia profilactica.

3. DEZINFECTIE:

Dezinfectia profilacticaprocedeul care are ca scop prevenirea aparitiei si dezvoltarii unei flore microbiene cu un potential important in producerea de boli infectioase. 

Dezinfectia de ataccare isi propune distrugerea atat a germenilor patogeni cat si combaterea unui posibil focar infectios.

____________________________________________________________________________________________________________________________

deratizare                     dezinsectie                     dezinfectie

____________________________________________________________________________________________________________________________

deratizare dezinsectie


  • × 5 = 10

    You may use these HTML tags: <a> <abbr> <acronym> <b> <blockquote> <cite> <code> <del> <em> <i> <q> <strike> <strong>

  • Comment Feed for this Post
Go to Top