Magazine, supermarketuri

deratizare dezinsectie dezinfectieServiciile de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie (D.D.D.) sunt oferite de catre societatea noastra cu promptitudine, seriozitate si profesionalism pentru a preveni si mentine in conditii optime spatiile comerciale destinate vanzarii de articole alimentare sau nonalimentare. In activitatile desfasurate de firma noastra utilizam doar produse avizate de catre Institutele Interne de specialitate precum si de cele internationale, marea lor majoritate fiind biodegradabile de pana la 90%, fabricate de diversi producatori germani si italieni.

Servicii pentru magazine si supermarket

1. DERATIZARE:

Principalul scop al echipei noastre este eradicarea rozatoarelor şi împiedicarea înmultirii lor. Dupa cum stiti rozatoarele sunt purtatori de multipli agenti patogeni responsabili de producerea unor numeroase boli, prezenta lor aducand pierderi economice si nu in ultimul rand un stress mare pentru persoanele care au contact cu ele. Cu ajutorul echipei noastre de profesionisti, veti scapa cu siguranta de aceşti daunatori foarte periculosi deoarece. avem la dispozitie echipamentele, personalul si mijloacele necesare pentru a-i elimina şi, în acelaşi timp, asiguram operarea corespunzatoare şi responsabila, astfel încât clientii noştri sa fie pe deplin multumiti.

2. DEZINSECTIE:

Atunci cand aveti nevoie de o consultanta pentru solutii de dezinsectie nu trebuie decat sa ne contactati, iar in cel mai scurt timp problemele legate de insecte se vor rezolva, indiferent daca doriti o dezinsectie in hoteluri, unitati de alimentatie publica, depozite, locuinta, unitati de invatamant sau chiar in spatiile exterioare. Problema insectelor poate fi una foarte mare, atunci cand este amenintata sanatatea oamenilor sau cand pot avea loc niste pierderi economice. Datorita experietei pe care o avem in deratizare, va promitem ca va vom scapa in cel mai scurt timp de aceasta problema, astfel incat dumneavoastra sa va puteti relua activitatea intr-un mediu mult mai placut si fara insecte.

3. DEZINFECTIE:

Prin procesul de Dezinfectie se urmareste prevenirea si distrugerea germenilor patogeni din momentul inregistrarii primelor cazuri de boala si pana la lichidarea factorului de infestare. In vederea prevenirii apartitiei virusilor si a bacteriilor societatea Acarom noastra va ofera cel mai eficient serviciu de dezinfectie. Dezinfectia reprezinta totalitatea mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere a virusilor si bacteriilor daunatoare. Pentru realizarea cu maxima eficienta a operatiunii de dezinfectie, echipa noastra foloseste aparatura moderne si substante cu rezultate garantate si avizate de Ministerul Sanatatii, tara de provenienta fiind Germania si Italia. Produsele si echipamentele utilizate va garanteaza rezolvarea definitiva a problemelor legate de acest aspect.

____________________________________________________________________________________________________________________________

deratizare                     dezinsectie                     dezinfectie

____________________________________________________________________________________________________________________________

deratizare dezinsectie


  • 6 + = 7

    You may use these HTML tags: <a> <abbr> <acronym> <b> <blockquote> <cite> <code> <del> <em> <i> <q> <strike> <strong>

  • Comment Feed for this Post
Go to Top