Restaurante, pizzerii, baruri, cantine

deratizare dezinsectie dezinfectieCompania noastra foloseste echipamente, materiale si tehnologii de ultima generatie produse de companii internationale care se bazeaza pe studii, cercetari si realizari de ultima ora. Societatea noastra beneficiaza de o gama variata de produse putand raspunde oricarei cerinte solicitate de catre Beneficiar. Toate produsele folosite de noi in deratizare, dezinsectie si dezinfectie sunt avizate pentru profilaxia sanitar-umana si nu in ultimul rand, respecta criteriul de menajare a mediului inconjurator, prin verificarea biodegradabilitatii acestora (minim 90%). Experienta acumulata de catre angajatii nostri face ca serviciile oferite de compania noastra de deratizare, dezinsectie si dezinfectie a spatiilor de alimentatie publica precum restaurante, baruri, pizzerii sau cantine, sa fie eficiente si de cea mai buna calitate, rezolvand in cel mai scurt timp problemele dumneavoastra cu daunatorii.

Servicii pentru restaurante, baruri, cantine etc.

1. DERATIZARE:

Chiar daca le realizam curativ sau preventiv, serviciile de deratizare trebuie orientate atat spre eliminarea definitiva a rozatoarelor , cat si pentru a preveni prezenta lor total inoportuna in spatiile in care va aflati. Pentru a combate si a preveni prezenta lor nedorita în mod eficace în spatii interioare si exterioare cu diferite grade de infestare, dispunem de o gama completa de produse cu efect garantat în acest sens. Substantele folosite pentru deratizare sunt avizate de Ministerul Sanatatii, insotite de certificate de calitate si nu reprezinta un pericol pentru oameni, fiind extrem de eficiente împotriva oricarei specii de rozatoare.

2. DEZINSECTIE:

Problema insectelor poate fi una foarte mare, atunci cand este amenintata sanatatea oamenilor sau cand pot avea loc niste pierderi economice. Datorita experietei pe care o avem in deratizare, va promitem ca va vom scapa in cel mai scurt timp de aceasta problema, astfel incat Dumneavoastra sa va puteti relua activitatea intr-un mediu mult mai placut si fara insecte.

3. DEZINFECTIE:

In vederea prevenirii apartitiei virusilor si a bacteriilor societatea Acarom noastra va ofera cel mai eficient serviciu de dezinfectie. Dezinfectia reprezinta totalitatea mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere a virusilor si bacteriilor daunatoare. Pentru realizarea cu maxima eficienta a operatiunii de dezinfectie, echipa noastra foloseste aparatura moderne si substante cu rezultate garantate si avizate de Ministerul Sanatatii. Tara de provenient fiind Germania si Italia. Produse in afara si care vagaranteaza rezolvarea definitiva a problemelor legate de acest aspect.

____________________________________________________________________________________________________________________________

deratizare                     dezinsectie                     dezinfectie

____________________________________________________________________________________________________________________________

deratizare dezinsectie


  • × 9 = 9

    You may use these HTML tags: <a> <abbr> <acronym> <b> <blockquote> <cite> <code> <del> <em> <i> <q> <strike> <strong>

  • Comment Feed for this Post
Go to Top