Spatii de birouri, institutii bancare

deratizare dezinsectie dezinfectieDeratizarile si dezinsectiile le realizam prin tehnicile speciale. Noi venim in sprijinul dumneavoastra dorind sa va asiguram un mediu curat si bine igienizat. Firma noastra DDD serveste calitatea la cele mai inalte standarde si la preturi prietenoase, accesibile si discutabile ce se pliaza perfect cerintelor si nevoilor dumnevoastra. Experienta detinuta de angajatii nostri, substantele si echipamentele performante folosite, ne ajuta sa va oferim servicii excelente de deratizare, dezinsectie si dezinfectie a spatiilor de birouri sau a institutiilor bancare.

Servicii pentru spatii de birouri si institutii bancare

1. DERATIZARE:

Dupa cum stiti rozatoarele sunt purtatori de multipli agenti patogeni responsabili de producerea unor numeroase boli, prezenta lor aducand pierderi economice si nu in ultimul rand un stress mare pentru persoanele care au contact cu ele. Cu ajutorul echipei noastre de profesionisti, veti scapa cu siguranta de aceşti daunatori foarte periculosi deoarece. avem la dispozitie echipamentele, personalul si mijloacele necesare pentru a-i elimina şi, în acelaşi timp, asiguram operarea corespunzatoare şi responsabila, astfel încât clientii noştri sa fie pe deplin multumiti.

2. DEZINSECTIE:

Serviciul de dezinsectie pe suprafata judetelor Suceava, Neamt, Bacau, Brasov, si in Bucuresti este oferit de compania ACAROM in scopul prevenirii si eradicarii artropodelor. Dintre artropodele cele mai des intalnite mentionam gandacul rosu de bucatarie, gandacul negru de bucatarie, musca, tantarul, molia de haine, puricele de om, furnica, plosnita etc. Acestea sunt cauza unor boli infecto-alergice multiple cu un impact important pentru specia umana, dar in acelasi timp le produc si multe neplaceri celor care le simt prezenta.

3. DEZINFECTIE:

Compania ACAROM dispune de echipamente, tehnica si substante avizate de Ministerul Sanatatii, insotite de certificate de calitate si menite sa realizeze operatiunile de dezinfectie cat mai eficient. Tratamentele de dezinfectie executate de catre firma noastra nu dauneaza in nici un fel oamenilor din spatiile de tratat si nici nu influenteaza negativ activitatea desfasurata. Suntem o echipa tanara de profesionisti, cu un bagaj important de cunostinte despre tot ce inseamna dezinfectia si care avem drept scop principal multumirea pe deplin a clientilor care ne solicita.

____________________________________________________________________________________________________________________________

deratizare                     dezinsectie                     dezinfectie

____________________________________________________________________________________________________________________________

deratizare dezinsectie


  • 6 − 2 =

    You may use these HTML tags: <a> <abbr> <acronym> <b> <blockquote> <cite> <code> <del> <em> <i> <q> <strike> <strong>

  • Comment Feed for this Post
Go to Top